logoFormulari d'aportacions econòmiques

Pots fer la teva aportació de manera anònima, però si desitges un certificat per a la declaració de renta de 2017 ens hauràs de facilitar les teves dades fiscals.

Moltes gràcies.

Aportació anònima

Desitjo un certificat

Protecció de dades

Als efectes del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que les teves dades personals incloses en aquest formulari seran incloses en un fitxer creat sota la responsabilitat de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC). Aquestes dades personals les facilites voluntàriament per establir una relació amb aquesta associació essent necessari pel manteniment i el compliment de la mateixa, així com per dur a terme la gestió i control de les donacions a MEGSJC.

En tot cas, podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, dirigint-te per escrit a: MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 10, 08197 Valldoreix.

Assabentat i conforme amb l'exposat en els apartats anteriors, consents i autoritzes expressament a MEGSJC per tractar les dades personals que voluntàriament facilites, segons les finalitats exposades en aquest escrit.

Aquesta autorització té validesa fins a la seva revocació per part del titular de les dades.

Accepto la Política de DadesMinyons Escoltes i Guies de Catalunya
Rambla Mn. Jacint Verdaguer, 10
08197 Valldoreix (Barcelona)
Telèfon: 93 590 27 00
Avís Legal - Política de cookies - Privacitat - Contacta'ns